Visie en missie van COBA-Begeleiding

Bij COBA bieden wij een plek voor verschillende mensen. Wij bieden een persoonlijke en creatieve aanpak en verscheidenheid in ons aanbod. Hierdoor sluiten wij aan bij een hoop zorgvragen en leveren wij gericht maatwerk. Wij geloven dat iedereen kan groeien en ontwikkelen ongeacht leeftijd of beperking.

Bij ons kan je terecht om je persoonlijke doelen te bereiken. Ook bieden wij een plek waar mensen zich welkom en gewaardeerd voelen. Er is voor iedereen bij COBA de mogelijkheid om een bijdrage te leveren die goed aansluit bij je persoonlijke doelen en talenten. Wij dagen je uit het beste in jezelf naar boven te halen en geven je het gevoel een nuttige, gewaardeerde bijdrage te leveren.

Anne-Matthijs Oostendorp

Hallo, ik ben Anne-Matthijs. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden en ondersteunen van mensen met een beperking in functies als ambulant begeleider en participatiecoach. Ik heb een HBO-diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) met als creatieve specialisatie Arbeidsmatige Activiteiten en Sport & Spel.

Door de jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren met autisme, ADHD en aanverwante problematiek. Het geeft me veel voldoening om samen met kinderen creatieve projecten aan te pakken.

Robin Meijer

Hallo, ik ben Robin. Ik heb een studie gevolgd in Webdesign en Grafische Vormgeving en heb daarnaast een bedrijf gehad in het verkopen van speelgoed.

Dankzij Anne-Matthijs ben ik enthousiast geworden over het begeleiden van kinderen met een rugzakje. Dit werk doe ik nu al ruim twee jaar met heel veel plezier. Het is een geweldige baan waarbij ik activiteiten bedenk die mij als kind ook blij maakten.

Onze locatie

Alle activiteiten vinden plaats in ons pand op de Velperweg 25 (6824BC) in Arnhem. Dit is onderdeel van een klein bedrijventerrein vlakbij het centrum. We zitten in het oude pand van Cornelissen Installatietechniek, voor sommige mensen is dit een bekende locatie.

Onze locatie is behoorlijk groot en bestaat uit verschillende ruimtes. Zo hebben we een kantoorruimte, een spel- en activiteitenruimte, een leeshoekje, een huiswerkkamer, een buitenplaats, een plek waar je je energie kwijt kan op de bokszak en nog vele veelzijdige ruimtes. Verder zijn we erg trots op onze werkplaats waarin prachtige projecten tot stand komen en op onze ruime keuken waarin creatieve kookactiviteiten plaatsvinden en waar gezellig met zijn allen gegeten wordt.

Betrokken organisaties

Krutwinkel

Wij werken in ons pand samen met Krut, een bedrijf onder leiding van Carolien Oostendorp en Peter Riekwel. Een Krut is een combinatie tussen een krat en een kruk en tovert een bierkrat binnen een oogwenk om tot een handig zitmeubel. Elke Krut is handgemaakt en er zijn ook mogelijkheden voor een zelfgekozen afbeelding en handige bijpassende houten kratten.

Bij het maken van een Krut bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hier een waardige en passende rol in te spelen. Dit is het punt waarop COBA begeleiding biedt en de samenwerking tussen Krut en COBA tot stand komt.

 

ABO Ondersteuning

Al geruime tijd werken wij samen met ABO-ondersteuning. ABO biedt begeleiding en ondersteuning aan gezinnen en zelfstandig wonende jongeren met een zorgvraag. Zij werken hierin samen met verschillende organisaties. Ons ondersteunen ze met de facturatie, administratie, acquisitie en bij het netwerken. Het hoofdkantoor van ABO bevindt zich in Arnhem-Zuid.