Aanmelden bij COBA

Als je in de provincie Gelderland woont en op zoek bent naar jeugdhulp, dan verloopt een aanmelding bij voorkeur via het ‘Gelders aanmeldformulier jeugdhulp’. Deze bestaat uit 2 delen die hiernaast gedownload kunnen worden. Na het invullen kun je ze naar ons toesturen via info@coba-begeleiding.nl.

Dit formulier kan je invullen samen met iemand van het sociaal (wijk)team, maar wij kunnen je hier ook bij helpen tijdens een kennismakingsgesprek.

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem gerust contact op via het algemene contactformulier.

Ben je op zoek naar (jong) volwassenen ondersteuning via bijvoorbeeld de WMO? Dan kan je ook van het algemene contactformulier gebruik maken. Naar aanleiding daarvan zullen wij contact met jou opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Voordat we zorg kunnen bieden, is het van belang dat er een aantal administratieve zaken geregeld wordt. Wat er precies geregeld moet worden verschilt per zorgvraag en ondersteuningsbehoefte. Meestal is de eerste stap contact opnemen met het sociaal (wijk)team voordat je op bezoek gaat bij een zorgaanbieder. Wij kunnen je ook helpen in contact te komen met het sociaal (wijk)team van jouw gemeente.Meer informatie over kennismaken en proefdagen